Menu & Search

Custom made jeans #2

IMG_2559_Fotor

IMG_2531_Fotor IMG_2536_Fotor IMG_2542_Fotor IMG_2545_Fotor IMG_2549_Fotor IMG_2555_FotorIMG_2565_Fotor IMG_2614_Fotor IMG_2660_Fotor

 

 Deel 2 van de zelfgemaakte spijkerbroek.

Het begon bij het eraf halen van mijn rechter kontzak en ik vond het resultaat erg leuk. Maar om ook nog mijn linkerkont zak eraf te halen vond ik niet leuk. Toen bedacht ik me dat ik nog rode en blauwe pailletten  had. De pailletten begon ik 1 voor 1 erop te naaien. TIP: weet waar je aan begint. Je bent er uren en uren mee bezig.  Ik klaag totaal niet want ik vond het super leuk om te doen en ben heel tevreden met het eindresultaat. De achterkant van mijn jeans was klaar maar ik vond dat er nog iets miste.

Opeens dacht ik aan de patches die ik een tijdje geleden had besteld.  Ik had een trui gezien waar allemaal leuke, verschillende patches opzaten. Helaas was deze trui uitverkocht maar ik dacht dat kan ik zelf ook wel namaken. De bestelde patches werden afgeleverd maar heb ze nooit op mijn trui gezet omdat ik het toch niet leuk genoeg vond. Op deze spijkerbroek vind ik ze er wel perfect perfect bij passen.

Zie hierboven het eindresultaat van mijn custom made jeans #2.

Article Tags
Manon Mestrom
Related article
Make My Event

Make My Event

I N S P I R A T I O N

I N S P I R A T I O N

Retro Chic

Retro Chic

    Shop the look! Blouse: Given – Jeans: Only…

Type uw zoekwoord en druk op enter