Menu & Search

Custom made jeans #1

IMG_2438_Fotor

IMG_2408_Fotor IMG_2422_FotorIMG_2448_Fotor IMG_2463_Fotor IMG_2476_Fotor IMG_2515_Fotor IMG_2522_Fotor

 

De jeans is tegenwoordig niet meer weg te denken in ons huidige modebeeld. Van spijkerjasjes, tot spijkerbloesjes en jeans. Je mag het zelfs allemaal met elkaar combineren. Te leuk!  Zelf was ik al een tijdje opzoek naar een jeans zoals op bovenstaande foto’s te zien is. Maar helaas kon ik hem nergens vinden. Wat doe je als je iets niet kunt vinden… ja dan maak je het maar zelf.  Op zoek naar oude spijkerbroeken die ik kapot kon knippen, ging ik aan de slag.

De jeans die ik draag is van ZARA. Uit 3 oude verschillend gekleurde spijkerbroeken knipte ik vierkantjes en rechthoeken en deze speldde ik op mijn broek. Dit deed ik om te kijken wat het resultaat zou zijn. Nadat mijn jeans volgespeld zat met stukjes stof, bracht ik mijn jeans naar de naaister. Want het erop naaien van deze stukjes stof is alleen weggelegd voor een gevorderde naaister en niet voor een stuntelaar zoals ik.

Zoals je misschien al aan de titel kunt zien is dit custom made jeans #1. Volgende week volgt er een nieuwe custom made jeans dus stay tuned! 

 De outfit die ik draag is heel casual maar mijn custom made jeans geeft deze look toch die finishing touch.

Ik hou ervan als de eyecatcher van je look zelf gemaakt is. Ga vooral aan de slag met je eigen creativiteit en maak er wat moois van! Het kan natuurlijk ook met andere stoffen en broeken dan jeans.

Article Tags
Manon Mestrom
Related article
Make My Event

Make My Event

I N S P I R A T I O N

I N S P I R A T I O N

Retro Chic

Retro Chic

    Shop the look! Blouse: Given – Jeans: Only…

Type uw zoekwoord en druk op enter