Menu & Search

Beautiful Sunset

Cabo Verde

kaap2 kaap3 kaap4 kaap5 kaap6 kaap7 kaap8 kaap9 kaap10 kaap11 kaap12 kaap13 kaap14 kaap15

Inmiddels is het alweer bijna een week geleden dat ik landde op Schiphol. Je raadt het vast al…. Het regende op het moment van landen in Nederland. Hoe gek wij van de regen kunnen worden, zo hard hebben ze die regen in Kaap Verdië nodig. Het klimaat lijkt eigenlijk perfect want het hele jaar door is het tussen de 25 en 30 graden. Hoe heerlijk! Het nadeel daarvan is dat er veel droogte is en er bijna niks groeit.

Ik heb een top vakantie gehad in Santa Maria, Kaap Verdië. Het eiland Sal is best klein en er wonen ook niet veel mensen. Als je opzoek bent naar een relax vakantie met goed weer dan is Kaap Verdie zeker de perfecte bestemming. In 6 uurtjes vliegen kom je van hartje winter terecht in hartje zomer.  De zon opzoeken in de winter vind ik een echte aanrader.

Er is niet veel te beleven op het eiland en met een eiland tour heb je in een halve dag de hoogtepunten gezien. De mensen zijn ontzettend vriendelijke en praten goed Engels. Kaap Verdië is een vakantiebestemming in opkomst en ik denk dat wij er de komende jaren alleen maar meer over gaan horen.

Thank you Cabo Verde, you we’re amazing!

Shop the look!

T-shirt: Nikkie, Skirt: -, Scarf: Topshop, Shoes: Steve Madden

Manon Mestrom
Related article
Make My Event

Make My Event

I N S P I R A T I O N

I N S P I R A T I O N

Retro Chic

Retro Chic

    Shop the look! Blouse: Given – Jeans: Only…

Type uw zoekwoord en druk op enter